Derfor skal du vælge termisk pålægning

13 november 2019 Frederik Mikkelsen
Derfor skal du vælge termisk pålægning

Hvis du f.eks. har nogle værktøjsdele, maskindele eller stempler, som er udsat for ekstra slidtage og du gerne vil have dem til at holde lidt længere, så bør du overveje termisk pålægning. Termisk pålægning er med til at sikre at dit værktøj og andre materialer holder længere og er med til at spare dig for rigtig mange penge, frem for at du skal ud og købe dyrt værktøjstål.

Der findes som udgangspunkt 2 forskellige metoder til at lave termisk pålægning. De 2 metoder er termisk sprøjtning eller termisk indsmeltning.

Et meget billigere alternativ

Termisk pålægning er et billigt alternativ til at købe dyrt værktøjsstål, så du slipper for at bruge mange penge for at få godt værktøj. En termisk pålægning af det billige værktøjsstål og med en termisk pålægning, ender du med at få noget godt værktøjsstål i en rigtig god kvalitet, der kan holde i rigtig lang tid.

 

Vælg et firma der laver termisk pålægning

Start med at kontakte et firma, der laver termisk pålægning og lær mere om processen og derved find ud af, om det er en god løsning for dig og dit værktøj.

Dernæst er det en god ide at indhente mindst 3 tilbud, fra forskellige virksomheder. Herved sikre du dig, at du finder det billigste firma og ikke betaler for meget. Det er en god ide også at få et tilbud fra et firma lidt længere væk, hvor de faste udgiver måske ikke er helt så høje.

Husk at tjekke firmaet på f.eks. Trustpilot og læs anmeldelserne. Husk at en utilfreds kunde, er mere tilbøjelig til at skrive end en tilfreds. Samtidig er det vigtig at huske, at tage de overdrevne positive anmeldelser med et gran salt, da der kan være en risiko for at de er falske. Så lav din research så ender du op med den rigtige samarbejdspartner. 

 

Flere Nyheder