Begiv dig ikke ud i Smartphone reparation selv

28 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Begiv dig ikke ud i Smartphone reparation selv

Vi er så afhængige af vores Smartphones nu om dage, at det satiriske billede med, at vi er i håndjern med vores smarte telefoner jo næsten passer!

Kunne vi have dem med i badet og bruge dem, mens vi sov, så ville vi gøre det; så det er intet under, at de telefoner kan komme ud for at få skader, som mere eller mindre gør, at man ikke kan bruge dem fuldt ud længere.

Det er en af de få ting, vi ikke har lyst til at mangle for længe.

Mange af os har projekter i haven, i skuret og videre, som får lov til at passe sig selv, indtil vi en skønne dag gider komme lidt videre med dem, for vi har ikke brug for dem, og måske benytter vi dem mest til adspredelse.

Men når så ens smartphone begynder at lyse forkert, ikke vil tænde, ikke kan åbne apps, eller – måske værst af alt – går i stykker, fordi vi taber dem, så mærker vi angstens sved over, at vi skal undvære den længe.

Selv bare et par dage kan føles som evigheder, hvor man ikke kan komme i kontakt med andre mennesker, end hvis man lige tænder ens computer som ens bærbar eller stationære, eller hvis man er så heldig at have en tablet liggende.

Man orker heller ikke bruge en reservetelefon, man kan få udleveret, da det tager for lang tid at sætte den op til at ligne ens den gamle.

Så kan man ikke bare fikse den selv, så man ikke skal placere den hos en reparatør?

Nej, det vil vi ikke anbefale!

For det første kan du risikere, at garantien ikke dækker, hvis du først begynder at pille ved den, og er du ikke ekspert op området, kan du komme til at ødelægge den end at ordne den.

Derfor skal du altid bruge en autoriseret reparatør, når din smartphone er gået kaput.

Flere Nyheder