Funktionelle og flotte lamper

03 december 2019 Frederik Mikkelsen
Funktionelle og flotte lamper

Lamper er en åbenlys nødvendighed, for at det moderne menneske kan klare sig. Men lampen er tjener ikke længere kun et praktisk formål. Den er for de fleste mennesker lige så meget en pyntegenstand. Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan en lampe ser ud. Den skal gerne både være flot og funktionel.

Artemide – Flotte designerlamper

Artemides lamper er et eksempel på, hvad lamper kan gøre for et rum. Artemide er italiensk og blev grundlagt i 1959. Det var Ernesto Gismoni og Sergio Mazza, der stod bag. Siden da har producentens holdning været, at lampen er med til at skabe både fysisk og psykisk velvære for mennesket. Lampens vigtige betydning bliver da også understreget ved, at det italienske lampedesign er blevet udstillet på flere anerkendte museer verden over. Hvis du køber en lampe af det italienske mærke, køber du altså historisk vigtigt design.

Stort udvalg af lamper fra det italienske design

Uanset om du leder efter en funktionel og elegant væglampe, loftslampe, standerlampe eller noget fjerde, kan du finde gode bud fra Artemide. Det samme gælder uanset om du mangler en lampe til dagligstuen, køkkenet eller soveværelset. Du kan hurtigt forelske dig i de enkle designs. Du kan måske være heldig at finde et tilbud på en af de smukke lamper.

Tolomeo – En kendt serie af lamper

Måske har du hørt om Tolomeolampen. Det er en af Artemides ikoniske lamper. Lampen blev designet i 1987 og siden da har den været populær. Det er en bordlampe, der egner sig godt til kontoret. Det skyldes at lampen giver et godt arbejdslys. Den findes i forskellige farver og størrelser. Det er altså muligt at finde en, der passer lige til dig og dit kontor. Lampen kan også fås som standerlampe, væglampe og loftslampe. Det er altså ikke kun dit skrivebord, der kan få glæde af at have denne smukke lampe stående. Du kan også hænge designet i loftet, på væggen eller på gulvet.

Flere Nyheder