Find et billigt lån online

17 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for at låne penge her og nu kan du med fordel undersøge de mange muligheder som online bankerne tilbyder. Du kan hurtigt og nemt sende en ansøgning af sted og du vil have svar, positivt som negativt indenfor få minutter og acceptere du lånetilbudet har du pengene på din konto indenfor få timer. Du kan blandt andet ansøge hos ikano bank.

For at du kan ansøge hos en online bank skal du være i besiddelse af et NemID, som du skal bruge til at acceptere et tilbud. Du skal have en mailadresse, for ellers kan banken ikke sende dig et låne tilbud. Derudover skal du have en dansk folkeregister adresse og du skal som udgangspunkt være mindst 18 år og være myndig.

Flere banker har det krav at du er ældre for at du kan låne. Med mindre du ansøger om et større lån er der heller ikke krav om sikkerhed, det kan dog være at banken beder dig om at vise at du har en indtægt. Det kan du nemt gøre ved at vise dem en lønseddel.

Få hjælp af sammenligningssiderne

I dag er der mange sammenligningssider, der i dag tilbyder den gratis service at finde tre eller flere lån du kan ansøge. Fordelen ved at bruge en service er, at du kan sammenlige de forskellige tilbud og finde det bedste og billigeste. 

Når du har fået de forskellige tilbud og som regel har du dem indenfor få minutter, kan du i ro og mag sammenligne de forskellige tilbud. Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal sammenligne. Kan du ikke betale lånet tilbage før tid, skal du som udgangspunkt ikke sige ja til det lån. Du skal også være opmærksom på om der er et månedligt gebyr. Selvom lånet er billigt, kan det ende med at blive dyrt, hvis du skal betale et ekstra gebyr hver måned.

Flere Nyheder