Korttidsleasing af en bil er fordelagtigt for mange

14 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi lever i et samfund, hvor vi er meget hurtige til at udskifte tendenser, hobbyer og andet.

Man kan bare se på sådan noget som streaming, hvor man tidligere var låst fast til, hvad der blev sendt på TV, og nu har man utallige muligheder, hvor man mest går efter det, som man kender, hvorfor man ikke oplever noget nyt.

Der er mange koncerter at gå til, utallige foreninger at melde sig ind i, og der er ligeledes mange computerspil at give sig i kast med.

Vi er gode til at bruge og så smide væk eller udskifte, og det kan være på godt og ondt, men man ser i hvert fald, at vi ikke er så gode til at binde os til noget, og hvis man kan få noget til leje end at købe det, så er det faktisk at foretrække.

Så måske har man et kørekort, men man gider ikke engagere sig i at eje en bil.

Korttidsleasing

Korttidsleasing er til dig, der ikke vil forpligtes for meget

Du orker ikke det med at skulle holde den ved lige, køre den til mekaniker og udskifte dele på den.

Men især er du mere nysgerrig efter at se, hvad der er det nyeste på markedet, som der netop ligger i ånden med, at man jagter det nye, end at man bliver ved det velkendte, selvom det kan være meget trygt.

Og ved at købe en bil, så er der jo stort ansvar, og skal man pludselig hen at udskifte den, så er det et større arbejde, man skal sætte i værk.

Heldigvis findes der sådan et element som at lease en bil, men sådan noget skal man som regel engagere sig i op til mange, mange måneder.

Hvis det ikke er noget for dig at gøre, så vil vi klart anbefale korttidsleasing.

Flere Nyheder