Klargør familiens båd til ferien med bådudstyr i top kvalitet

18 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Planlægger du og din familie en bådferie til sommer? Så er I sikkert allerede begyndt at glæde jer – og det er der ikke noget at sige til.

Danmark er med sine tusindvis af kilometer kystlinje og sikre, overskuelige farvande det perfekte mål for en familieferie til søs. Vort skønne land er om muligt endnu smukkere når man ser det fra søsiden.

Der er uanede muligheder for spændende oplevelser når man stævner ud mod de danske kyster med alt hvad de kan byde på af hyggelige havnebyer, veludrustede marinaer og lækre badestrande. I kan fortøje båden og gå på opdagelse i de kystnære byer og fiskerlejer, eller I kan kaste anker ud for en af de smukke strande og nyde stilheden, langt væk fra byens stress og jag.

Ungerne elsker livet til søs – og du slipper for køer på motorvejene, trængte fly og kedelige hoteller spækket med andre turister.

bådudstyr

Sæt båden flot i stand inden ferien

Det er dog vigtigt at du gør et vist forarbejde inden I lader skuden løbe af stablen og sætter kursen. Er familiens båd landsat for vinteren kan du med stor fordel allerede nu gå i gang med at efterse og eventuelt tætne bådens skrog.

Du bør fjerne rurer, skaller og snegle, som has fæstnet sig på bådens underside. Disse vil nemlig hæmme såvel fremdrift som manøvredygtighed – og sørger du for at de bliver fjernet, vil det afspejle sig positivt i dit brændstof budget.

Sikkerhed ombord – en vigtig del af klargøringen

Blandt det vigtigste bådudstyr finer du sikkerhedsudstyret. Til denne kategori hører radio og signalerings udstyr samt redningsveste og redningskrans. Du bør altid sikre dig at båden er forsynet med det påkrævede udstyr. Og det behøver faktisk ikke at koste dig en mindre formue.

Klik ind på marinelageret.dk og find alt hvad du skal bruge når familiens båd skal gøres sejlklar.

Flere Nyheder